+45 25 69 37 77 info@qvikar.dk
Vælg en side

4 gode grunde til at vælge en vikarløsning gennem Q Vikar ApS!
• Fleksibilitet.
Mange virksomheder oplever, at behovet for arbejdskraft varierer over tid. Derfor har vi hos Q Vikar ApS specialiseret os i fleksible løsninger, og vil hjælpe dig med at finde en løsning på de udfordringer, som din virksomhed måtte have.
• Økonomi.
En virksomhed, der anvender en vikarløsning sikrer sig mod uforudsete lønudgifter. Der er ingen opsigelsesvarsel, sygedagpenge, feriepenge eller G-dage. Q Vikar ApS tager sig af alt det administrative, så din virksomhed kan koncentrere sig om andre vigtige opgaver.
• Samarbejde.
For Q Vikar ApS er det vigtigt, at vi har et utrolig tæt samarbejde med såvel vores kunder som vores medarbejdere. Det tætte samarbejde gør, at vi bedre kan sikre høj kvalitet og succes i matchning af virksomhed og vikar.
• Rekruttering.
Q Vikar ApS påtager sig gerne opgaven at finde jeres nye medarbejder, så sparer I både tid og penge til annoncering, udvælgelses af kandidater samt afvikling af samtaler. Rekruttering kan enten komme i forlængelse af et vikariat eller som en egentlig rekrutteringsaftale. Læs mere Try & Hire.