+45 25 69 37 77 info@qvikar.dk
Vælg en side

Vores mål er at opfylde jeres behov – akut eller planlagt – for kompetente medarbejdere.

Q Vikar ApS fra en stærk samarbejdspartner

Q Vikar ApS har haft fleksible personaleløsninger siden 2007. Det har givet os en solid erfaring med de udfordringer, som vores kunder står overfor og et godt kendskab til de krav, der stilles til morgendagens medarbejdere.             

Som et af Danmarks stærkeste vikar- og rekrutteringsbureauer har Q Vikar ApS et stort kartotek med vikarer og jobsøgere, der bare venter på nye udfordringer. De er motiverede, kompetente og klar til at indgå i et godt og ligeværdigt samarbejde med resten af dit personale.

Q Vikar ApS har 24 timers telefonservice alle årets dage.

En fleksibel personaleløsning fra Q Vikar ApS sikrer din virksomhed maksimal udnyttelse af ressourcerne – uden unødig spildtid. Det giver øget konkurrenceevne uden ændringer i serviceniveau, leveringstid og kvalitet. Og når travlheden er overstået, undgår du efterfølgende unødvendige lønomkostninger.

Vi tager os af alt det praktiske med løn, kontrakter, feriepenge mv., så du kun skal bruge tid på det vigtige – nemlig at sørge for en effektiv produktion.

Q Vikar ApS sikrer kvaliteten af vores medarbejderes kompetencer og kan derfor garantere at du altid får medarbejdere med de kompetencer du efterspørger.

QVikar ApS

Erfaring og kompetencer

© 2007 - 2017 QVikar ApS